Al hoceima resort
Zorgeloos vakantie verblijf

StrandenAl Hoceima heeft verschillende prachtige stranden, waaronder:


  • Plage Quemador: Dit is het bekendste en meest populaire standen in Al Hoceima. Het is een lang en breed zandstrand dat ideaal is om te zwemmen. zonnebaden en watersporten. 
  • Plage Sfiha: Dit strand is wat afgelegen en rustiger dan Plage Quemado. Het is omringd door een schitterende natuurlijke omgeving en is perfect voor een ontspannen dagje aan het strand.
  • Plage Cala Iris. Dit is een kleine en afgelegen strand, omringd door hoge rotsen. Het is een van de meeste serene stranden van Al Hoceima en is perfect voor snorkelen.
  • Plage Tala Youssef: Dit strand ligt op 20 minuten rijden van het accommodatie ajdir en biedt een prachtig uitzicht op de bergen. Het is een rustig strand met helder water en is perfect voor gezinnen met kinderen.
  • Plage Souani: Dit  strand ligt op 900 meter van onze accommodatie en heeft een breed scale aan faciliteiten, waaronder restaurants,bars en winkels.Het is een druk strand,ideaal voor wie graag in de drukte vertoeft.


Ongeacht welke strand u kiest, de stranden van Al Hoceima zijn allemaal indrukwekkend en bieden de ideale setting voor een dagje zonnebaden en ontspanning.